×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

ПЛЮШЕНО КРЕМАВО МЕЧЕ С ДРЕШКИ 42 СМ

Плюшено мече, в два варианта – със симпатично гащеризонче и с кокетна рокличка. На крачето си има избродирано послание и роза, и е подходящ подарък за повод или просто, ако искате да кажете на някого „Обичам те“!

·      Вариант: момиче, момче

·      Размери: 42 см

·      Състав: полиестер, текстил

·      Може да се пере до 30°С

·      Произведено в България

Виж повечеПокажи по-малко
25,99 лв.
Вариант
  • Произволен/микс
  • момиче
  • момче
Код:
21347
Добави към желани
Описание

Плюшеното мече е един прекрасен избор за подарък, особено ако искате да изразите своите чувства към някого по време на Свети Валентин или просто да му покажете колко значи за вас.

Това плюшено мече е наистина специално, тъй като идва в два варианта - със симпатично гащеризонче и с кокетна рокличка. Така можете да изберете този, който най-добре отговаря на вкуса и предпочитанията на получателя на подаръка. Независимо дали сте настроени за по-забавни моменти или предпочитате по-романтични и нежни изяви, това плюшено мече ще бъде перфектното допълнение към вашето послание.

На крачето си, това мече има избродирано послание и роза, което го прави още по-специално и уникално. Това е нежен и романтичен жест, който ще разтопи сърцето на всеки, който го получи. Независимо дали искате да изразите своята любов, да покажете приятелство или да изразите благодарност, това плюшено мече е перфектният начин да го направите.

Съставът на това плюшено мече е полиестер и текстил, което го прави меко и приятно на допир. То е изработено с внимание към детайлите и качеството, което гарантира, че ще му  се радвате дълго време. Освен това, то може да се пере до 30°С, което го прави лесно за поддръжка и почистване.

Така че, ако търсите перфектния подарък за Свети Валентин или просто желаете да изразите своите чувства към някого, това плюшено мече е идеалният избор. Неговата мекота, уникалният дизайн и избродираното послание и роза го правят перфектен символ на любовта и нежността. Не се колебайте да го подарите на някого специален и да му покажете колко много го обичате.

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
21347

Информационен лист

Доставено
Февруари 2024
Тема/Герой
Амек / Amek
Пол
за момичета
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 14518
6,69 лв.
Малък двуетажен автовоз с две шарени локомотивчета, две колички и отваряем заден капак. С него можете да се забавлявате навън или вкъщи, да сваляте и качвате превозните средства по рампата, да ги транспортирате и да...
Код: 13182
7,99 лв.
Детски момичешки комплект, който ще те накара да заблестиш от радост! Ще намериш изкуствени нокти с красиви картинки - 24 бр., лъскава пила, разделител за ноктите на краката, мъниста и ластици за гривни и красиви...
Код: 19075
2,69 лв.
Детска лека топка, подходяща за всякакви игри в парка, на плажа или във водата. Тя идва с пластмасова пружина и карабинка за закачане, а ярките неонови цветове грабват вниманието и носят искрени усмивки на лицата на...
Временна специална оферта
Код: 13071
6,74 лв. 8,99 лв.
-25%
Страхотен комплект, посветен на почитателките на героите от любимата анимация и техните снежни приключения! Той съдържа 4 малки сладки куклички, приличащи досущ на двете принцеси, с които да разигравате сцени от...
Временна специална оферта
Код: 12317
9,52 лв. 12,69 лв.
-25%
Пластмасова играчка лебед, която е изключителна интересна със своите функции! Плъзнете стартовия бутон на работна позиция и ще зазвучи весела мелодия. Заредете диск в проектора, за да се насладите на забавните...
Код: 19036
5,29 лв.
Страхотен голям стик за големи мехурчета! Потопете в разтвора, разтворете щипката и размахайте във въздуха. Готово! Е, виждали ли сте по-големи сапунени балони? Стиковете се предлагат на брой или цяла кутия (16 бр.)....
Код: 05716
7,69 лв.
Голям снайпер с оптичен мерник, с който няма как да пропуснеш! Той има наистина впечатляващи размери, а като добавим пукащите звуци, които издава при натискане на спусъка - няма начин да не стане вашата най-любима...
Код: 19124
23,99 лв.
Пластмасова дъска за рисуване, която мигновено се превръща в маса, щом прикрепите крачетата. А проекторът-жираф прожектира весели картинки, които можете да очертаете върху бялата повърхност с помощта на включените в...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход