×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

АРМ ТОЙС ООД е директен вносител на детски играчки от Китай - предлагаме най-богатия избор на най-атрактивните цени! Страницата ни www.armtoys.bg създадохме специално за Вас - нашите партньори и клиенти, за да може по всяко време да имате достъп до всички артикули, цени и специални оферти, и да сте в крак с всички модни тенденции на пазара за детски играчки.

КАК ДА ПАЗАРУВАМ НА ЕДРО?

Първата стъпка е да си направите регистрация в сайта, след което да се свържете с нас , за да активираме профила Ви като клиент на едро. След това ще виждате едровата цена.

ТРЯБВА ЛИ ДА ПАЗАРУВАМ ПО МНОГО БРОЙКИ ОТ АРТИКУЛ И ИМА ЛИ МИНИМАЛНА СТОЙНОСТ НА ПОРЪЧКАТА?

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА И С КОЙ КУРИЕР РАБОТИТЕ?

АРМ ТОЙС ООД предлага безплатна доставка до ОФИС на куриер при поръчки над 500 лв. за клиенти на едро. При поръчки до 500 лв. доставката се поема от клиента. Приблизителната цена за доставката се калкулира и показва от системата в процеса на поръчката. Повече информация за плащане и доставка, вижте  тук.

ИЗДАВАТЕ ЛИ ФАКТУРИ?

Да, при желание от Ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

ИМАТ ЛИ СТИКЕРИ ИГРАЧКИТЕ?

Да, всички играчки имат стикери с необходимата информация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас!

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ ЗА ПО-ГОЛЕМИ ПОРЪЧКИ?

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация, вижте в таблицата по-долу.

 

КЛИЕНТИ НА ЕДРО

над 500 лв.

Безплатна доставка

над 1000 лв.

3% + безплатна доставка

над 1500 лв.

5% + безплатна доставка

над 2000 лв.

8% + безплатна доставка

над 3000 лв.

10% + безплатна доставка

над 5000 лв.

12% + безплатна доставка

над 10 000 лв.

15% + безплатна доставка

 

* Услугата безплатна доставка не може да бъде комбинирана с друг вид търговска отстъпка, освен ако не е изрично упомената.
* Поръчки на едро под 100 лв. не се приемат.

 

При регистрация като клиент на едро, моля, свържете се с нас, за да активираме специален потребителски профил. След активацията ще можете да видите цените на едро.

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход