×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

ЗА НАС

Арм Тойс ЕООД е компания с дългогодишен опит, продаваща играчки на пазара. Предлагаме богата гама от продукти на най-ниски цени. Като компания ние сме директен вносител на играчки, който се фокусира основно върху търговията на едро, т.е. продажбата на продукти в големи количества.

Чрез нашия уебсайт www.armtoys.ro, ARM TOYS Ltd. предоставя на своите клиенти атрактивна платформа с широка гама от продукти, всичко на най-конкурентните пазарни цени и отличен начин за извършване на поръчки, според техните предпочитания и в зависимост от желаното количество.

Фирмата ни предлага различни категории играчки като: механични играчки, с батерии, дистанционно управлявани, кукли, играчки оръжия (пистолети, картечници и др.), комплекти (карнавални костюми, маски, фризьорски и козметични и др.), пъзели, топки, строителни кубчета, игри за съвпадение, настолни игри, музикални инструменти, образователни табла, книжки за оцветяване, плюшени животни, дървени играчки, пластмаса, метални играчки, роботи, фигурки на трансформатори, колички и много други. Предлагаме за продажба и категории играчки за външна среда, като люлки, столове, маси, водни играчки и играчки с пясък; но предлагаме и специални играчки за специални събития като Свети Валентин или Коледа.

В рамките на платформата ще намерите много продукти, предназначени да предизвикат интереса на децата и да им помогнат в процеса на развитие, като стимулират разсъжденията и опорно-двигателния апарат. Известно е, че играчките са съществени фактори за възникването и развитието на представителната игра в децата, физическото, емоционалното и умственото развитие и по този начин им позволяват да открият света, в който живеят. Накратко, децата се учат чрез игра и щастливото детство определено допринася за формирането на щастливи възрастни! Образователните играчки и игри дават на детето възможност да прояви и различи своите личностни тенденции!

За по-добро управление на поръчките, ние ще ви държим в течение с цялата необходима информация от момента на подаване на поръчката до нейната доставка. За да помогнем на клиентите, ние зададохме таван на цената, чрез който можем да предлагаме безплатни доставки или специални оферти и отстъпки, без други скрити разходи. Ние се задължаваме да изпълним всички поръчки възможно най-скоро!

Нашата фирма може да осигури дистрибуция до магазини или складове в цялата страна!

За повече подробности, моля не се колебайте да се свържете с нас! Искате ли да закупите голямо количество продукти за вашия бизнес? Ние ви предлагаме най-добрите оферти на най-добрите цени на пазара!

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход