×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

КОЛИЧКА ЗА ПАЗАРУВАНЕ С ПРОДУКТИ В ПЛИК

Сглобяема пазарска количка, изработена от пластмаса в меки, пастелни цветове, които ще привлекат вниманието на всяка малка домакиня. Подходяща за пазаруване с мама, разходка в парка или весели игри у дома. Количката идва в комплект с плодове/зеленчуци, за да направи играта още по-интересна и реалистична!

·      Размери на опаковката в см: 27,5 х 32

·      Материал: нетоксична пластмаса

·      Подходящо за деца над 3 год.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
10,29 лв.
Код:
12492
Добави към желани(1)
Описание

Количката за пазаруване с продукти в плик е перфектната играчка за всяка малка домакиня. Тя е сглобяема и изработена от пластмаса в меки, пастелни цветове, които непременно ще привлекат вниманието на децата. Тази количка е идеална за пазаруване с мама, разходка в парка или просто за весели игри у дома.

Количката идва в комплект с плодове и зеленчуци, което прави играта още по-интересна и реалистична. Децата могат да се насладят на ролевата игра, като симулират пазаруване и грижа за продуктите. Това е отличен начин да развият своето въображение и креативността си.

Размерите на опаковката са 27,5 х 32 см, което я прави лесна за съхранение и пренасяне. Материалът, използван за изработката на количката, е нетоксична пластмаса, което я прави безопасна за игра и използване от деца.

Тази количка е подходяща за деца над 3 години, което я прави идеална за малките домакини, които вече са достатъчно големи, за да се забавляват с такива играчки. Тя е перфектен подарък за рожден ден или за всякакъв друг повод.

Количката за пазаруване с продукти в плик е произведена в Китай, като се гарантира високо качество и издръжливост. Тя е идеална за игра в домашни условия или в детската стая, но също така може да бъде използвана и в супермаркети или други игрални среди.

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете тази забавна и образователна играчка. Количката за пазаруване с продукти в плик ще го забавлява и ще му помогне да развие въображението си и уменията си за ролева игра. Нека вашето дете се наслади на часове на забавление и същевременно да се учи и развива!

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
12492

Информационен лист

Доставено
Май 2023
Тема/Герой
Други
Пол
за момичета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Временна специална оферта
Код: 09256
2,24 лв. 2,99 лв.
-25%
Как изглежда една армия от дракони? Събери всички от колекцията и разбери! Всеки комплект съдържа 2 броя гумени дракона в различни цветове, с разглобяеми крила и опашка. ·      Размери на опаковката в см: 19,5 х 11,5...
Код: 16167
15,69 лв.
Конструктор с 3 животинки в прозрачна чанта с дръжка, която се закопчава с цип. Блокчетата са изработени от нетоксична здрава пластмаса, което ги прави безвредни за децата, а достатъчно големите им размери са...
Код: 12444
Тиган, тенджера, чиния, нож и прибори за готвене – кухненски сет, който малките готвачи определено ще харесат! А като добавим плодовете и зеленчуците, включени в комплекта, веселбата е повече от гарантирана! Сгответе...
Код: 14534
10,69 лв.
Тази великолепна кола с дистанционно управление е посветена на любимия супергерой и неговите най-запалени почитатели! Атрактивните цветове и дизайн няма как да не привлекат вниманието на всеки малък любител на...
Код: 16060
Забавна ракета в ярки цветове, която ще ви изстреля направо към звездите! А в тялото на ракетата се крие конструктор! Изградете 4-етажната кула-пързалка така, че топчето, пуснато на най-горния етаж, да стигне...
Временна специална оферта
Код: 02918
8,99 лв. 11,99 лв.
-25%
Розова пластмасова чантичка с 8 здравословни продукта за ядене – чушка, царевица, 2 кивита, гъба, диня, ябълка и папая. Нарежете си плодче и го хапнете за десерт. Или направете вкусна плодова салата и поканете...
Код: 61053
Комплект пластмасови плодове в панер, с които малката домакиня може да приготви вкусен фреш или здравословна плодова салата, и да похапнете заедно. А защо не поиграете на супермаркет? Или пък нека нареди плодовете по...
Код: 02876
8,99 лв.
Всички деца харесват играта на „чичо доктор“. А в нашия страхотен син куфар има всичко необходимо, за да се превъплатите в доктор, да направите един обстоен медицински преглед и дори да „лекувате“ лежащо болен....

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход