×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

ДЖИП С ПЛАТФОРМА И 2 АТВ

Малък джип 4 х 4 с платформа, който превозва 2 атевета. Джипът е с инерционен механизъм на задвижване, а това автоматично ще направи игрите още по-забавни и реалистични!

Изборът на цвят става на случаен принцип и според наличностите!

·      Размери на опаковката в см: 37 х 8 х 10

·      Материал: нетоксична пластмаса

·      Подходящо за деца над 3 год.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
7,99 лв.
Код:
14405
Добави към желани
Описание

Детският джип с платформа и 2 атевета е идеалната играчка за момчета, които обичат да се забавляват с автомобили и състезания. Този малък джип 4 х 4 е снабден с платформа, което прави играта още по-реалистична и забавна.

Една от най-важните характеристики на този детски джип е инерционният механизъм на задвижване. Това означава, че джипът се задвижва само с едно пускане и ще продължи да се движи за известно време, без да му е необходимо допълнително задвижване. Това прави играта още по-забавна и реалистична, като дава възможност на децата да се насладят на истински състезателни моменти.

Освен това, детският джип е изработен от нетоксична пластмаса, която е безопасна за децата. Това е много важно, тъй като децата често поставят играчките в устата си или ги докосват с ръцете си. С тази играчка няма опасност от вредни вещества или алергии, което я прави подходяща за деца над 3 години.

Детският джип с платформа е също така идеален подарък за малчугани, които обичат да се забавляват на открито. Децата могат да се насладят на безкрайни часове забавление, като създават различни сценарии и състезания с джипа и атеветата.

Освен това, детският джип с платформа и 2 атевета е лесен за употреба и маневриране. Децата могат лесно да го задвижат и да го контролират, което ги прави активни участници в играта. Това помага на децата да развият своите моторни умения и координация.

Всичко това прави детския джип идеалната детска играчка за момчета, които обичат автомобилите и състезанията. Той е забавен, реалистичен и безопасен за употреба. Децата могат да се насладят на безкрайни часове забавление и вълнение.

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
14405

Информационен лист

Доставено
Август 2023
Тема/Герой
Други
Пол
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 13086
12,29 лв.
Забавен момичешки комплект, който всяка малка принцеса ще оцени подобаващо! Защото сладката кукличка идва с всичко необходимо, за да превърне деня в магическо приключение – количка, меченце, раничка, близалки и...
Код: 14487
32,99 лв.
Оранжев камион цистерна с реалистична визия и ремарке, който превозва варели. Управлява се с дистанционно и се движи във всички посоки – напред, назад, наляво и надясно. Една страхотна играчка, която ще заеме...
Временна специална оферта
Код: 16052
16,49 лв. 21,99 лв.
-25%
Занимателна игра с магнити, която ще предизвика интереса на деца от всяка възраст и пол. Комплектът съдържа: 10 разноцветни рибки с магнити; 2 магнитни въдички; 5 карти с различни изображения – насекоми, букви,...
Код: 14534
10,69 лв.
Тази великолепна кола с дистанционно управление е посветена на любимия супергерой и неговите най-запалени почитатели! Атрактивните цветове и дизайн няма как да не привлекат вниманието на всеки малък любител на...
Код: 03786
13,99 лв.
Игрален комплект от 4 кукли семейство – мама, татко и двете им деца. Куклата мама е красавица с дълги коси, облечена в богата рокля с тюлена декорация. Той е класически елегантен в черния си костюм, бяла риза и...
Код: 12347
6,69 лв.
Лек пластмасов тиган, досущ като истински, пълен с полезни зеленчуци. Ще откриете морков, гъбка, царевица, картоф, зеле, и какво ли още не! В комплекта е включена и вилица, с която лесно да хапвате вкусните...
Код: 12471
4,99 лв.
Детски кухненски комплект, който съдържа 3 зеленчука за рязане - морков, гъба и чушка, ножче, вилица, шпатула, тенджера и котлон. Зеленчуците са разделени на 2 части, които се свързват помежду си посредством стабилни...
Временна специална оферта
Код: 06346
4,87 лв. 6,49 лв.
-25%
Този пъзел развива логическото мислене на децата, а сглобяването му е истинско забавление! Налични са различни варианти с цветни и весели изображения, които ще се харесат на всеки малчуган. Подредете частите, за да...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход