×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

ГОЛЯМ СИН ВЛАК С ОЧИ НА БАТЕРИИ В БЛИСТЕР

Синьо влакче на батерии, което почитателите на този тип играчки със сигурност ще оценят подобаващо. Забавна визия, звуци, светлини, бързина -  има си всичко необходимо, за да се превърне много бързо във вашата най-любима играчка!

·      Размери на опаковката в см: 56 х 7 х 9

·      Захранване: 3 х 1,5V AA батерии (не са включени)

·      Материал: нетоксична пластмаса

·      Подходящо за деца над 3 год.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
13,49 лв.
Код:
04554
Добави към желани(1)
Описание

Голям Син Влак с Очи на Батерии в Блистер е перфектната детска играчка за всички малки любители на влакчетата. Това детско влакче на батерии ще предложи на вашето дете часове на забавление и вълнение. Със своята забавна визия, звуци, светлини и бързина, това влакче има всичко необходимо, за да се превърне в най-любимата играчка на всяко дете.

Синьото влакче на батерии е създадено с мисъл за малките деца, които обичат да се забавляват с влакчета. То е изработено от нетоксична пластмаса, която е безопасна за децата и гарантира дълготрайна употреба на играчката. Влакчето е с размери на опаковката 56 х 7 х 9 см, което го прави лесно за хващане и управление от малките ръчички на децата.

Синьото влакче на батерии е идеалната играчка за деца над 3 години. То предлага не само забавление, но и развива въображението и координацията на детето.

Това детско електрическо влакче е произведено с високи стандарти за качество и безопасност. Производителят е се стреми да предложи на децата най-добрата играчка, която да ги забавлява и радва. Влакче е създадено с много внимание към детайлите и е гаранция за качество и забавление.

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете това забавно електрическо влакче. То ще го забавлява и ще му предложи много часове на игра и вълнение. Поръчайте го сега и го направете най-любимата играчка на вашето дете!

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
04554

Информационен лист

Доставено
Юли 2023
Тема/Герой
Томас / Thomas
Пол
за момичета
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 99103
0,90 лв.
Батериите се предлагат на брой или кутия. Кутията съдържа 60 бр. батерии, опаковани по 10 бр. в блистер. Цената е за 1 бр. батерия. ·      Размери на кутията в см: 10.5 х 6.5 х 4.5 ·      Произведено в Китай
Код: 14445
Детски пластмасов трактор за извършване на различни дейности, който е страхотно попълнение на колекцията ви от земеделски машини. Той е с реалистична визия, управлява се с дистанционно и се движи напред/назад. А...
Временна специална оферта
Код: 12272
16,49 лв. 21,99 лв.
-25%
Чайник, тава, дълбока тенджера с дръжки за готвене на пара, тиган с капак и 4 прибора за готвене – кухненски комплект, който малките готвачи определено ще харесат. Сгответе вкусно и поканете приятели на обяд и чай....
Код: 12458
8,69 лв.
Платмасова играчка лодка за бутане със забавен звук и регулируема дръжка с удобен завършек, предназначена за прохождащи дечица. Тя помага при първите им стъпки, като развива баланса, координацията и увереността на...
Временна специална оферта
Код: 12223
10,49 лв. 13,99 лв.
-25%
Кокетно куфарче-чанта с въжена дръжка. Отворете го и то ще се трансформира моментално в истински лекарски кабинет! Поставете оборудването и сте готови да приемете първите клиенти! Комплектът съдържа: розова...
Код: 21369
9,29 лв.
Сладко мини слонче, което е идеален подарък за малки, големи и още по-големи деца и възрастни! При натиск по коремчето издава звук като истински слон. Около вратлето си има кокетна лъскава панделка, а на ухото –...
Код: 14314
24,49 лв.
Ето една писта, която феновете на бързите скорости и динозаврите със сигурност ще оценят подобаващо. Съставните й части са гъвкави и изключително лесни за сглобяване, а дължината й е цели 200 см. В комплекта ще...
Код: 13136
41,99 лв.
Кукла бебе с меко тяло и главичка, ръчички и крачета, изработени от гума. Има сини очи с красиви мигли и е облечено в симпатично гащеризонче с тюлена харбала и шапчица на главата. Махнете лентичката от отделението за...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход