×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

КАМИОН РАДИОКОНТРОЛ 4 ПОСОКИ С ТРЪБИ 70 СМ

Голям камион с реалистична визия и ремарке, който превозва тръби. Управлява се с дистанционно и се движи във всички посоки – напред, назад, наляво и надясно. Една страхотна играчка, която ще заеме почетното място в колекцията ви от превозни средства!

·      Размери на опаковката в см: 69 х 11 х 18

·      Захранване за камиона: 4 х 1,5V AA батерии (не са включени)

·      Захранване за дистанционното: 2 х 1,5V AA батерии (не са включени)

·      Материал: нетоксична пластмаса

·      Подходящо за деца над 3 год.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
32,99 лв.
Код:
14488
Добави към желани(1)
Описание

Камионът радиоконтрол 4 посоки с тръби 70 см е идеалната играчка за всички малки фенове на превозните средства. Тази играчка е създадена с много внимание към детайлите, за да осигури реалистичност и забавление на всяко дете.

Едно от най-вълнуващите неща за този камион е, че се управлява с дистанционно управление и може да се движи във всички посоки - напред, назад, наляво и надясно. Това позволява на децата да се забавляват и да развиват своите умения за управление и координация. Камионът има голяма мощност и лесно се движи по всякакви повърхности, включително и по-неравни терени.

Размерите на опаковката са 69 х 11 х 18 см, което го прави перфектен за игра в домашни условия или на открито. Захранването на камиона се осигурява от 4 батерии от тип АА с напрежение 1,5V, които не са включени в комплекта. Дистанционното управление се захранва от 2 батерии от тип АА със същото напрежение, които също не са включени.

Камионът радиоконтрол 4 посоки с тръби 70 см е изработен от нетоксична пластмаса, която е безопасна за децата. Това го прави подходящ за деца над 3 години, които могат да се забавляват безопасно и без грижи за тяхното здраве. Играчката е произведена в Китай, като се отличава с високо качество и издръжливост.

Този камион радиоконтрол е идеален подарък за всяко момче, което обича превозните средства и игрите на открито. Той ще заеме почетното място в колекцията от играчки на всяко дете и ще му осигури много часове на забавление и развлечение. Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете тази страхотна играчка, която ще го зарадва и ще го забавлява дълго време!

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
14488

Информационен лист

Доставено
Юни 2023
Тема/Герой
Други
Пол
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 13153
13,49 лв.
Очарователна кукла с дълга плитка, облечена в разкошна, богата рокля с декорация от мрежест тюл. Тя идва в комплект с допълнителни рокли за преобличане и други аксесоари, които ще я направят още по-прекрасна! Ръцете...
Код: 13196
11,99 лв.
Любимата принцеса от анимацията отново е при нас, за да ни отведе в нейния леден свят и да се забавляваме заедно! Русите й коси са сплетени на плитка, а ръцете й се чупят в китките и в лактите. Този път куклата идва в...
Код: 13169
11,99 лв.
Тази къща-замък с виенско колело, люлка и две сладки малки кученца, е най-страхотния подарък за всяко момиченце! Комплектът е изработен от пластмаса в приятни цветове, а самият замък (както и кутията) е с удобна...
Временна специална оферта
Код: 02581
4,27 лв. 5,69 лв.
-25%
Жълтият покемон идва при нас в комплект със светещо чудовище. Направете си колекция от всички фигурки и разигравайте сцени от филмчето. Или си измислете свой собствен сценарий. Всичко е във ваши ръце! ·      Височина...
Код: 05737
2,49 лв.
Часовник-изстрелвачка с 4 диска, специално за най-запалените фенове на филмчето! Постави изстрелвачката на ръката си посредством удобния ластик, зареди дисковете и натисни спусъка. А червената светлина се включва от...
Код: 02852
Детско електронно пиано в комплект с микрофон. То идва при нас в два свежи цвята, две вградени тонколонки, малка поставка, 14 функционални бутона – стоп, ритъм и демо бутони, бутони за увеличаване и намаляване на...
Код: 12344
4,29 лв.
Комплект от 5 фигурки Звездни рейнджъри, с които да се впуснете в битката между доброто и злото. Станете част от приключението, като пресъздавате различни сцени от телевизионната поредица или измисляте свои собствени...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход