×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

КОЛА МАКЛАРЪН РАДИОКОНТРОЛ 2 ПОСОКИ 1:18

Невероятен спортен автомобил за всички малки почитатели на колите и екстремните скорости! Той идва с изключително елегантна визия, управлява се с дистанционно, движи се напред и назад, и е с достатъчно големи размери, за да направи игрите още по-забавни и завладяващи!

·      Размери на опаковката в см: 28 х 11 х 9,5

·      Захранване за колата: 3 х 1,5V AA батерии (не са включени)

·      Захранване за дистанционното: 2 х 1,5V AА батерии (не са включени)

·      Материал: нетоксична пластмаса

·      Подходящо за деца над 3 год.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
12,69 лв.
Цвят
  • Произволен/микс
  • Жълт
  • Червен
Код:
14406
Добави към желани(2)
Описание

Кола Макларън радиоконтрол 2 посоки 1:18 е перфектната детска играчка за всички малки почитатели на колите и екстремните скорости. Тази малка кола с дистанционно управление е идеална за момчета, които обичат да се забавляват с автомобили и да създават свои собствени състезания.

Този невероятен спортен автомобил идва с изключително елегантна визия, която ще впечатли всеки. Със своите реалистични детайли и ярки цветове, тази детска играчка кола ще предизвика въображението на децата и ще ги накара да се почувстват като истински състезатели.

Управлението на колата е лесно и забавно благодарение на дистанционното управление. Децата могат да я движат напред и назад, като се наслаждават на вълнуващи състезания и приключения. Тази играчка за момче е перфектна за игра в закрити помещения или на открито, като предлага безкрайни възможности за забавление.

Колата Макларън радиоконтрол 2 посоки 1:18 има достатъчно големи размери, за да направи игрите още по-забавни и завладяващи. Тя е създадена с внимание към детайлите и изработена от нетоксична пластмаса, която е безопасна за децата. Тази детска кола с дистанционно е подходяща за деца над 3 години и ще ги забавлява часове наред.

Детската кола с дистанционно е идеалният подарък за всички деца, които обичат колите и състезанията. Тази детска играчка кола ще ги забавлява и ще развива техните моторни умения и координация. Не пропускайте възможността да подарите на детето си тази невероятна играчка, която ще го зарадва и ще му достави безброй часове на забавление.

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
14406

Информационен лист

Доставено
Септември 2023
Тема/Герой
Други
Пол
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 12567
14,69 лв.
Малката кукличка прилича досущ на героинята от анимацията, за радост на всички почитателки на „ледените“ й приключения. Принцесата идва с бял еднорог, каляска-луна и забавни функции – пее песничката от филмчето,...
Код: 13040
13,49 лв.
Комплект от две кукли, който всяко момиченце ще оцени подобаващо. Едната е облечена като лекар – в типичната бяла манта с червен кръст, медицинска шапчица и слушалки. Другата кукла е бременна мама с дълги руси коси и...
Код: 14403
9,29 лв.
Специален игрален комплект специално за най-запалените фенове на филмчето – мотор, изстрелвачка и 4 диска! Поставете изстрелвачката на ръката си посредством удобния ластик, заредете дисковете и натиснете спусъка....
Код: 03775
17,49 лв.
Кукла бебе със сини мигащи очи, цветна дрешка и лента на главичката. Идва в комплект с шише, биберон, чинийка с прибори за хранене и гърне. Сладкото бебче има 2 специални функции - може да пие водичка и да пишка,...
Временна специална оферта
Код: 09372
54,74 лв. 72,99 лв.
-25%
Тази голяма кукленска кухня е специално за почитателките на „ледената“ анимация. Тя е оборудвана с всичко, което може са се намери и в една съвсем реална кухня – печка с котлони, които се „нажежават“ до червено и...
Код: 14538
11,99 лв.
Забавна кола с дистанционно управление, специално създадена за феновете на супергероя и неговите приключения. Тя идва с атрактивна визия, движи се напред и назад, а цветните 3D светлини ще направят игрите още...
Временна специална оферта
Код: 06801
9,37 лв. 12,49 лв.
-25%
Розова торта с куче и свещички, която се върти на 360 градуса, свети и пее „Happy birthday”. Поставете батериите, за да видите всичко това и да му се насладите! ·      Размери на опаковката в см: 17 х 13 х 18 ·...
Код: 14573
13,49 лв.
Страхотна играчка с реалистичен дизайн, която ще заеме почетното място в колекцията ви от селскостопанска техника! Инерционният трактор има просторна кабина и масивни колела, за да преодолее всички неравности по...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход