×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

СРЕДЕН ПАРКИНГ СОНИК

Страхотен голям паркинг за най-запалените почитатели на забавната анимация! Сглобяването му е изключително лесно и приятно, а играта след това – още повече. Освен всичко останало, в комплекта са включени и двама от любимите герои на превозни средства. Ще намерите и лепящи стикери, за да украсите паркинга както пожелаете. Готови ли сте да се впуснете в приключението

·      Размери на опаковката в см: 39,5 х 6 х 29

·      Материал: нетоксична пластмаса

·      Подходящо за деца над 3 год.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
18,99 лв.
Уведоми ме при наличност
Код:
14497
Добави към желани
Описание

Среден паркинг Соник е идеалната играчка за най-запалените почитатели на забавната анимация. Този страхотен голям паркинг ще предложи на децата часове на забавление и вълнение. Сглобяването на паркинга е изключително лесно и приятно, което го прави подходящ за деца над 3 години.

Среден паркинг Соник е създаден с внимание към детайлите и предлага множество възможности за игра. В комплекта са включени двама от любимите герои на превозни средства, които децата ще могат да използват за различни игри и приключения. Те могат да се качат на колите и да ги пуснат по паркинга, като създават различни сценарии и истории.

Среден паркинг Соник е снабден със специални лепящи стикери, които децата могат да използват, за да украсят паркинга по свой вкус и предпочитания. Това дава възможност на децата да изразят своята креативност и да персонализират игралното пространство.

Размерите на опаковката на Среден паркинг Соник са 39,5 х 6 х 29 см, което го прави достатъчно компактен и лесен за пренасяне. Изработен е от нетоксична пластмаса, която е безопасна за децата и не представлява риск за тяхното здраве.

Тази играчка е подходяща за деца над 3 години, които обичат забавната анимация и се интересуват от превозни средства. Среден паркинг Соник ще развие въображението и творческите умения на децата, като им предостави възможност да създават различни сценарии и да играят с любимите си герои.

Тази детска играчка е произведена в Китай с високо качество и внимание към детайлите. Среден паркинг Соник е идеалният подарък за малчуганите, които обичат игрите с превозни средства и се вълнуват от забавната анимация. Той ще ги забавлява и ще им предложи безкрайни възможности за игра и забавление.

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
14497

Информационен лист

Доставено
Юни 2023
Тема/Герой
Соник / Sonic
Пол
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 14495
31,99 лв.
Детски камион за събиране на боклук, с който да попълните колекцията си от специализирани превозни средства. Управлява се с дистанционно и се движи във всички посоки – напред, назад, наляво и надясно. Разполага с...
Код: 09730
14,90 лв.
Футболна топка с ефектен дизайн, изработена от изкуствена кожа, която обезателно ще привлече вниманието на всеки малък мъж. Подходяща за самостоятелни забавления и весели игри с приятели! ·      Размер в см: 22 ·...
Код: 19145
Забавна касичка зайче с панделка, която ще зарадва всяко момиченце. Има 2 процепа за пускане на монетите, а отдолу се отваря чрез въртящо се капаче. Касичката е чудесен начин за приучаване на детето от малко как да...
Код: 16121
3,29 лв.
Комплект от 6 мини пъзела с весели мечета, съставени от по 16 части. А на гърба на всеки от тях има изненада – същата картинка, но черно-бяла и готова за оцветяване! Направете я в цветовете на оригиналното изображение...
Код: 05701
1,59 лв.
Малко водно пистолетче, с което ще се забавлявате и ще разхлаждате горещите летни дни. Подходящо за весели битки с приятели.  Изборът на цвят е на случаен принцип и според  наличностите! ·      Размери на пистолета в...
Код: 19157
Пластмасов еднорог русалка с дълга грива и шарена опашка, която се върти на 360 градуса. Махни лентичката от отделението за батерии, за да активираш звуковите и светлинните ефекти! Симпатичният еднорог идва в комплект...
Код: 19131
29,99 лв.
Детска текстилна палатка с конусовидна форма, която ще се превърне в любимото кътче за игра на вашето съкровище! Тя е изключително лесна за използване, тъй като е саморазгъваща се, и лесна за събиране до удобни за...
Код: 01061
Симпатично зайче, изработено от мек и приятен на допир плюш. То има пелерина около вратлето си, панделка на ушичките и сини очи, които ще ви очароват. Страхотен подарък за малки, големи и още по-големи деца и...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход