×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

ЛОДКА НА БАТЕРИИ В КУТИЯ

Пластмасова лодка на батерии с лед светлини, подходяща за пораснали деца и родители с въображение! Формата и дизайна на играчката позволяват да се носи по вода – забавлявайте се на басейна и дори във ваната вкъщи!

·      Размери на опаковката в см: 23 х 9 х 11

·      Материал: нетоксична пластмаса

·      Захранване: 3 х 1,5V AA батерии (не са включени)

·      Подходящо за деца над 14 год.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
Временна специална оферта
8,47 лв. 11,29 лв.
-25%
Код:
14357
Добави към желани
Описание

Лодка на батерии в кутия е перфектната играчка за момчета, която ще ги забавлява и ще развива техните въображение и координация. Тази пластмасова лодка е снабдена с LED светлини, които я правят още по-забавна и реалистична. Тя е идеална за игра на басейна или дори във ваната вкъщи.

Формата и дизайна на лодката са специално проектирани, за да се носи по вода. Това прави играта още по-забавна и реалистична, като децата могат да се насладят на водни приключения, докато развиват своите умения за игра и въображение. Лодката е подходяща за пораснали деца и родители, които искат да се забавляват заедно.

Лодката на батерии е подходяща за деца над 14 години. Тя е проектирана да бъде безопасна и забавна за по-големите деца, които вече имат по-развити умения за игра. Те могат да се забавляват и да се насладят на приключенията си във водата, докато развиват своите умения и въображение.

Тази детска лодка на батерии е създадена с мисъл за децата и техните нужди за забавление и развлечение. Лодката е идеален подарък за момчета, които обичат водните приключения и се радват на игрите на открито.

Вземете лодката и се потопете в света на въображението и забавлението. Това е перфектната играчка, която ще забавлява децата и ще ги насърчава да развиват своите умения и въображение. Не пропускайте възможността да се забавлявате с цялото семейство и да създадете незабравими спомени заедно.

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
14357

Информационен лист

Доставено
Юни 2023
Тема/Герой
Други
Пол
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 14339
6,69 лв.
Малък инерционен джип с ремарке, който превозва хеликоптер. Той е прекрасно попълнение на колекцията ви от превозни средства и много бързо ще се превърне във вашата най-любима играчка. Цветовете на джипа и на...
Код: 12495
16,99 лв.
Сладко плюшено бухалче с пластмасово коремче, в което вашето мъниче ще се влюби от пръв поглед! То всяка вечер ще го придружава в магическия свят на сънищата, като го успокоява и му помага сладко да заспи....
Код: 12327
11,29 лв.
Две светещи фигурки на едни от най-харесваните супергерои от известната кинопродукция. Те са изработени от здрава пластмаса и са с подвижни крайници, като ръцете се чупят в лактите, а краката – в коленете. Изборът на...
Код: 13062
Русокоса кукла, облечена в разкошна рокля и със сребриста корона на главата. Тя е така очарователна, че ще завладее сърцето на всяка малка принцеса, а игрите ще са повече от забавни! ·      Цвят: лилав, цикламен,...
Временна специална оферта
Код: 12317
9,52 лв. 12,69 лв.
-25%
Пластмасова играчка лебед, която е изключителна интересна със своите функции! Плъзнете стартовия бутон на работна позиция и ще зазвучи весела мелодия. Заредете диск в проектора, за да се насладите на забавните...
Временна специална оферта
Код: 12379
15,37 лв. 20,49 лв.
-25%
Цветен детски телефон под формата на касов апарат, който няма как да остави равнодушна нито една малка госпожица. Телефончето свети, а всяко бутонче възпроизвежда различни звуци, мелодии и дори брои на английски...
Код: 13064
12,27 лв.
Сладки гумени еднорози – голям и малък, и кола, които обезателно ще грабнат вниманието на всяко момиченце. Комплектът е прекрасно попълнение към колекцията ви от играчки и много бързо ще се превърне в най-любимото...
Временна специална оферта
Код: 16019
2,62 лв. 3,49 лв.
-25%
Комплект за голф за всички малки палавници, увлечени по спорта. Подходящ за игра на открито, но и в уюта на дома. Съдържа: стик, 2 топки, колче, дупка със знаме. ·      Размери на опаковката в см: 19 х 45 ·...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход