×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

КЕРАМИЧЕН ЧАЕН КОМПЛЕКТ В КУТИЯ

Мини сервиз за чай, изрисуван със свежи цветя. Състои се от чайник и 4 комплекта чашки и чинийки. Време е за чаено парти!

·      Размери на опаковката в см: 18 х 4 х 16,5

·      Материал: керамика

·      Подходящо за деца над 3 год.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
5,69 лв.
Код:
12343
Добави към желани(3)
Описание

Керамичният чаен комплект в кутия е перфектната играчка за малките момичета, които обичат да се забавляват и да се преструват на големи. Този детски комплект за чай е идеален начин да се научат на основите на общуването и социалните навици, докато играят.

Този игрален комплект за момиче включва всичко необходимо за едно чудесно чаено парти. Състои се от един чайник и четири комплекта чашки и чинийки. Всички части на комплекта са изработени от висококачествена керамика и са украсени със свежи и красиви цветя. Това прави комплекта още по-привлекателен и привличащ вниманието за децата.

Керамичният чаен комплект е подходящ за деца над 3 години. Това е важно, тъй като децата на тази възраст вече са достатъчно големи, за да разбират и да се забавляват с играчки като този комплект за чай. В същото време, комплектът е създаден със специално внимание към безопасността на децата, за да ги предпази от всякакви възможни опасности.

Този игрален комплект за момичета е идеален начин да се развиват социалните умения на децата. Те могат да се научат да споделят и да се грижат за другите, като предлагат чай и сервират храна на своите приятели или кукли. Това е отлична възможност за децата да се научат на важни ценности като солидарност, сътрудничество и взаимопомощ.

Тези детски чаши за чай и чайник са идеалния подарък за малките момичета. Те ще се радват да имат свой собствен комплект за чай, с който да се забавляват и да играят с приятелите си. Играчката е идеална за ролеви игри, където децата могат да се представят като големи и да изпълняват различни роли.

Време е за чаено парти! С комплекта за чай децата могат да се забавляват и да се научат на важни социални умения. Това е перфектният начин да се представят като възрастни и да се забавляват с приятелите си. Нека децата се насладят на вълнуващи моменти с този красив и забавен комплект за чай!

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
12343

Информационен лист

Доставено
Юни 2023
Тема/Герой
Други
Пол
за момичета
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 13172
13,49 лв.
Русокоса кукла със сини очички и цветна рокличка с щампа. Тя идва в комплект с куп необходими принадлежности - биберон, шише, гребен, огледало, памперс и гърне. Има и специални функции – може да пие водичка и да...
Код: 12530
2,99 лв.
Детски кухненски комплект, който ще се хареса на всяка малка домакиня. Той идва в приятни нежни цветове и съдържа най-необходимото за кукленската кухня. Комплектът е подходящ за самостоятелни забавления или весели...
Временна специална оферта
Код: 06346
4,87 лв. 6,49 лв.
-25%
Този пъзел развива логическото мислене на децата, а сглобяването му е истинско забавление! Налични са различни варианти с цветни и весели изображения, които ще се харесат на всеки малчуган. Подредете частите, за да...
Код: 12220
5,99 лв.
Пластмасов панер, пълен с различни видове вкусни и полезни зеленчуци. Ще намерите царевица, морков, зеле, джинджифил, зелена чушка, патладжан и още няколко зеленчука. Има дори и яйце – също толкова полезно, колкото и...
Временна специална оферта
Код: 03723
7,12 лв. 9,49 лв.
-25%
Готови ли сте да станете следващите герои с тази елегантна кукла-воин? Тя идва с красива дълга коса, която можете да разресвате, и с подвижни крайници. Краката се чупят и в коленете. Предлага се в два варианта: в...
Код: 05739
14,69 лв.
Голяма пушка с атрактивна визия и войник, която вибрира, свети и издава напълно реални звуци, щом натиснете спусъка. С нея няма как да скучаете и задължително ще бъдете победители във всяка военна игра! С включена...
Код: 16025
11,99 лв.
Комбиниран детски комплект, подходящ за забавления както у дома, така и на открито – в парка, на двора или дори на басейна! Състои се от лък с колчан и стрели, 3 кегли и сет за голф. А сега се оставете на...
Код: 16125
4,99 лв.
Розова китара на батерии, с изображение – усмихнато животинче. Тя е шарена и забавна, и е снабдена с бутони, които възпроизвеждат различни звуци и мелодии. Подходяща за самостоятелни забавления или весели музикални...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход