×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

КОЛА С ОЧИЧКИ В ПЛИК 25 СМ

Супер забавление за почитателите на анимацията и на нейния главен герой - червената весела количка. Тя идва с инерционен механизъм и напълно готова за весели игри и приключения.

·      Размери на колата в см: 25 х 11 х 7

·      Материал: нетоксична пластмаса

·      Подходящо за деца над 3 год.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
3,99 лв.
Уведоми ме при наличност
Код:
04487
Добави към желани(1)
Описание

Колата 25 см е идеалната играчка за момчета, които обичат вълнуващите приключения и забавления. Тази детска кола играчка е създадена с инерционен механизъм, който й позволява да се движи напред, без да изисква допълнително усилие от детето. Това прави играта с нея още по-забавна и интересна.

Основната черта на тази детска механична кола е нейният уникален дизайн. Тя е вдъхновена от анимационния герой - червената весела количка, която е популярна сред децата. Тази кола с очички е идеална за почитателите на анимацията и за тези, които обичат да колекционират колички.

Размерите на колата са 25 х 11 х 7 см, което я прави подходяща за деца над 3 години. Тя е изработена от нетоксична пластмаса, която е безопасна за децата и отговаря на всички европейски стандарти за качество и безопасност. Това означава, че родителите могат да бъдат спокойни, че тя не представлява риск за техните деца.

Тази детска количка е идеална за игра в домашни условия или на открито. Детето може да я използва за създаване на различни сцени и приключения, като същевременно развива своето въображение и креативност. Тя може да се движи по различни повърхности, като под, маса или пътека, което я прави още по-разнообразна и забавна за игра.

Тази детска кола играчка е идеален подарък за рожден ден, Коледа или друг специален повод. Тя ще накара всяко момче да се почувства като истински шофьор и ще му осигури часове на забавление и радост. Колата е лека и компактна, което я прави лесна за пренасяне и съхранение.

Играчката е произведена с високо качество и внимание към детайлите. Производителят е избрал материали, които са издръжливи и устойчиви на удари, за да осигури дълготрайна употреба на продукта. Колата е създадена с цел да предложи на децата забавление и радост, като същевременно развива техните моторни умения и координация.

В заключение, колата с очички е перфектната детска играчка за момчета, които обичат инерционни коли и весели приключения. Тя е създадена с внимание към детайлите и отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Тази механична кола е идеален подарък за всяко дете, което обича да се забавлява и да създава различни сцени и приключения.

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
04487

Информационен лист

Доставено
Октомври 2023
Тема/Герой
Колите / Cars
Пол
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Временна специална оферта
Код: 02558
4,12 лв. 5,49 лв.
-25%
Пластмасова фигурка с подвижни крайници, създадена по подобие на героя от световноизвестната суперпродукция. Освен това ръцете се чупят в китките, а краката – в коленете. Пресъздавайте сцени от филма или измисляйте...
Код: 05614
2,19 лв.
Водна помпа от дунапрен, за всички малки и големи почитатели на супергероите от известната продукция. Издърпайте буталото, за да я напълните с вода и се забавлявайте безспирно, за да разхладите горещия ден и да го...
Временна специална оферта
Код: 12379
15,37 лв. 20,49 лв.
-25%
Цветен детски телефон под формата на касов апарат, който няма как да остави равнодушна нито една малка госпожица. Телефончето свети, а всяко бутонче възпроизвежда различни звуци, мелодии и дори брои на английски...
Код: 13087
6,69 лв.
Гумено бебче с вана и аксесоари, което ще превърне къпането във весела игра. Комплектът съдържа: бебе, сапун/пояс, гумено пате, шише. Цветовете варират и може да са различни от тези на снимката! ·      Размери на...
Код: 12407
2,99 лв.
Цветен комплект за всички малки готвачи! Ще намерите котлон, тиган с капак, прибор за готвене и хладилник с отваряща се врата. А сега сложете "щипка" въображение, за да превърнете играта в магическа реалност! ·...
Код: 05757
8,69 лв.
Синя пушка-помпа с атрактивен дизайн и два вида куршуми - разноцветни, пластмасови топчета (6 бр.) и дунапренови стрелички (3 бр.). Забавлявайте се на воля и бъдете спокойни – няма да се нараните, защото куршумите са...
Код: 14045
12,69 лв.
Пластмасов камион комунал, който ще стои страхотно в колекцията ви от превозни средства. Към него са включени фигурка и отвертка, с която можете да разглобите камиона, а после отново да го сглобите. Бързо, лесно и...
Код: 12220
5,99 лв.
Пластмасов панер, пълен с различни видове вкусни и полезни зеленчуци. Ще намерите царевица, морков, зеле, джинджифил, зелена чушка, патладжан и още няколко зеленчука. Има дори и яйце – също толкова полезно, колкото и...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход