×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

ГОЛЯМ КОЗМЕТИЧЕН КОМПЛЕКТ В КУТИЯ

Специален комплект за маникюр и гримиране, за специални малки принцеси! Ще откриете: 3 цвята лак за нокти на водна основа + 2 вида различни декорации, розови изкуствени нокти, бляскава пила под формата на сърце, палитра с 12 цвята сенки, и какво ли още не! Заблестете!

·      Размери на опаковката в см: 40,5 х 4 х 25,5

·      Материал: нетоксични съставки, пластмаса

·      Подходящо за деца над 6 год.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
22,49 лв.
Код:
13107
Добави към желани(1)
Описание

Голям козметичен комплект в кутия е идеалният подарък за всяко малко момиче, което обича да се забавлява с гримиране и маникюр. Този специален комплект е създаден специално за малките принцеси, които обичат да се чувстват красиви и специални.

В комплекта ще откриете всичко необходимо, за да създадете перфектния маникюр и грим. Той включва 3 цвята лак за нокти на водна основа, които са безопасни за децата и лесни за нанасяне. Тези лакове са идеални за малките дами, които обичат да сменят цвета на ноктите си според настроението си.

Освен лаковете за нокти, в комплекта има и 2 вида различни декорации, които могат да се поставят върху ноктите. Тези декорации са идеални за създаване на уникални и креативни дизайни на ноктите. Малките принцеси ще се насладят на безкрайните възможности за създаване на различни комбинации и стилове.

Комплектът включва и розови изкуствени нокти, които могат да се сложат върху истинските нокти, за да се създаде ефектът на професионален маникюр. Тези изкуствени нокти са изработени от висококачествена пластмаса и са безопасни за употреба от деца.

За да се постигне перфектният маникюр, комплектът включва и бляскава пила под формата на сърце. Тази пила е идеална за оформяне и полиране на ноктите, като същевременно придава блясък и красота на ръцете.

Освен маникюра, комплектът предлага и палитра с 12 цвята сенки, които могат да се използват за създаване на различни гримове. Тези сенки са лесни за нанасяне и смесване. Малките принцеси ще се забавляват, като създават различни стилове и изразяват своята индивидуалност чрез грима.

Този козметичен комплект е идеалната играчка за момичета, които обичат да се забавляват с гримиране и маникюр и искат да се почувстват като истински принцеси.

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
13107

Информационен лист

Доставено
Август 2023
Тема/Герой
Други
Пол
за момичета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 12561
13,49 лв.
Детски кухненски комплект за готвене, който ще се хареса на всяка малка домакиня. Той идва в приятни цветове и съдържа все важни неща за кукленската кухня - еър фрайър и пиле, което да приготвите вкусно и...
Код: 14453
35,99 лв.
Комплект от детска газова цистерна и указателни знаци, с който да попълните колекцията си от превозни средства. Цистерната идва с дистанционно управление и се движи във всички посоки – напред, назад, наляво и надясно....
Код: 01053
Меко плюшено мече с раирана блузка, гащеризон и кокетна бяла якичка. Изработено е от приятен материал, нежен на допир, което автоматично го прави изключително подходящо за прегръдки. Любима играчка и верен приятел на...
Код: 19034
3,29 лв.
Страхотен голям стик за големи мехурчета! Потопете в разтвора, разтворете щипката и размахайте във въздуха. Готово! Е, виждали ли сте по-големи сапунени балончета? Стиковете се предлагат на брой или цяла кутия (20...
Код: 12523
17,49 лв.
Детско пиано с интересна форма и робот, което със сигурност ще предизвика интереса на малките палавници и ще фокусира вниманието им. Освен характерните клавиши - 8 на брой, със забавни звуци и мелодии, пианото има и...
Код: 14455
13,49 лв.
Забавен локомотив на батерии с изключително атрактивна визия и ярки цветове! Прозрачният корпус съдържа цифри и зъбни колела, които ще се завъртят при поставяне на стартовия бутон на работна позиция, придружено от...
Код: 05723
4,29 лв.
Чудесна идея за подарък за всички малки палавници, които харесват полицейските игри! Комплектът съдържа 2 пистолета с кобури и 4 вакуум стрели. Подходящ за забавления с приятели, в които да се превъплатите в полицаи,...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход