×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

ГЕРОИ В БЛИСТЕР 3 ВИДА

Пластмасова фигурка с подвижни крайници и светлинен ефект. Натисни бутона на гърба на героя, за да включиш червената светлина! 

Кутията съдържа 12 бр. фигурки. Цената е за 1 бр.

·      Герои: 3 – изберете от радио бутоните

·      Размери на опаковката в см: 33 х 22 х 24

·      Височина на героя в см: 22

·      Материал: нетоксична пластмаса

·      Подходящо за деца над 3 год.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
5,29 лв.
Герой
  • Произволен/микс
  • Железният човек
  • Капитан Америка
  • Хълк
Уведоми ме при наличност
Код:
12439
Добави към желани(2)
Описание

Герои в блистер 3 вида е невероятен продукт, който ще заплени въображението на всяко дете. Това са пластмасови фигурки на герои с подвижни крайници и светлинен ефект. Просто натиснете бутона на гърба на героя и включете червената светлина!

Кутията съдържа 12 броя фигурки, което гарантира, че детето ще има достатъчно герои, с които да се забавлява и да създава различни истории.

Размерите на опаковката са 33 х 22 х 24 сантиметра, което я прави лесна за съхранение и пренасяне. Височината на всяка фигурка е 22 сантиметра, което е идеално за децата да ги държат и манипулират с лекота. Фигурките са изработени от нетоксична пластмаса, което гарантира безопасността на децата при игра.

Тези детски фигурки на герои са идеални за момчета, които обичат да се забавляват със супергерои и да създават различни сцени и истории. Те могат да се използват както за самостоятелна игра, така и за игра с приятели или братя и сестри. Фигурките са подходящи за деца над 3 години, което ги прави подходящи за по-малките деца, които вече могат да се забавляват с по-малки играчки.

Тези детски играчки са идеален подарък за всеки малък супергерой. Те ще го забавляват и ще развиват неговото въображение и креативност. Фигурките са лесни за употреба и са създадени с внимание към детайлите, което ги прави реалистични и забавни за игра.

Продуктът е произведен в Китай и отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Той е сертифициран и гарантира, че децата могат да се забавляват безопасно и без притеснение за техния здравословен растеж и развитие.

Ако търсите идеалната играчка за вашето момче, тези фигурки на герои са перфектния избор. Те ще го забавляват и ще му помогнат да развие своето въображение и креативност. Не се колебайте да ги закупите и да подарите на вашето дете незабравими моменти на игра и забавление.

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
12439

Информационен лист

Доставено
Декември 2022
Тема/Герой
Авенджърс / Avengers
Железният човек / Iron Man
Капитан Америка / Captain America
Хълк / Hulk
Пол
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 06872
Малък диспенсър, който изглежда точно като истински, в комплект с две чашки. Тубата е за многократна употреба и може да я напълните с вода, сок или друга напитка. Уговорката е водата да не е гореща, а сокът да е без...
Код: 16045
5,29 лв.
Пластмасово Домино, което се състои от 42 цветни блокчета, разделени в 6 цвята. Наредете блокчетата така, че само с едно побутване, те да паднат верижно! А освен забавна, играта е и полезна, защото развива...
Код: 13098
15,99 лв.
Детски комплект за маникюр и гримиране, опакован в забавен блистер с морски мотиви. Ще откриете 3 цвята лак за нокти + 3 вида различни декорации, изкуствени нокти, бляскав разделител за пръстите на краката, 3 цвята...
Код: 01027
8,99 лв.
Чаровен плюшен мечо с блузка, изработен от много мек и приятен на допир материал. Специален подарък, за който не е нужен повод! Цветовите комбинации варират и може да са различни от тези на снимката! ·      Вариант:...
Код: 06917
18,69 лв.
Направи си най-атрактивната и цветна прическа и бъди неотразима на купона! Имаш „преса“, в която можеш да поставиш цвят по избор (съдържа 6 цвята) и да оцветиш кичур от косата си. Ако желаеш, постави друг цвят и...
Код: 12505
5,99 лв.
Цветна бебешка пирамида, която се състои от 9 ринга с различни размери и усмихнато зайче на върха. Освен, че играчката е изключително забавна, тя е и полезна – стимулира развитието на логическото мислене на бебчето,...
Код: 12417
10,29 лв.
Голяма тенджера с капак и 3 продукта за готвене – пилешко крилце, морков и яйце. Пригответе вкусна супа и поканете приятели на обяд. Толкова е забавно да подражавате на възрастните! ·      Размери на опаковката в см:...
Код: 13091
10,69 лв.
Красива кукла русалка, която ще ви заплени със своята атрактивна визия и най-вече с разкошната си опашка с блестящи пайети! Тя идва в комплект с четка за коса, мидички и рапани, и е готова да ви разведе из магическия...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход