×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

ДРЪНКАЛКИ 5 БР. В ПЛИК

Комплект от 5 весели дрънкалки, изработени от напълно безвредни материали и удобни за хващане в малки ръчички. Ярките цветове и различните форми предизвикват интереса на бебчето, като фокусират вниманието му, стимулират разпознаването на цветовете, тренират слуха му и фините моторни умения.

·      Размери на опаковката в см: 19 х 29

·      Материал: нетоксична пластмаса

·      Подходящо за деца над 3 мес.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
6,99 лв.
Уведоми ме при наличност
Код:
12498
Добави към желани(3)
Описание

Дрънкалките са неотменна част от развитието на бебето и представляват важен елемент в игрите и забавленията му. Комплектът от 5 весели дрънкалки в плик е идеален за малките ръчички и предлага безкрайни възможности за забавление и развитие.

Всяка дрънкалка е изработена от напълно безвредни материали, които са безопасни за здравето на бебето. Нетоксичната пластмаса, от която са направени, е изключително здрава и издръжлива, осигурявайки дълготрайна употреба на продукта. Различните форми и ярките цветове на дрънкалките предизвикват интереса на бебето и му помагат да се фокусира върху играта си.

Комплектът от 5 дрънкалки включва различни модели, които предлагат разнообразие и стимулират развитието на бебето. Всяка дрънкалка има уникална форма и текстура, които са специално проектирани да тренират фините моторни умения на малкото дете. Чрез хващането и манипулирането на дрънкалките, бебето усъвършенства координацията на движенията си и развива сетивните си възприятия.

Дрънкалките са идеални за разпознаване на цветовете и трениране на слуха на бебето. Ярките цветове привличат вниманието на детето и го насърчават да разпознава различните нюанси. Възможността за произвеждане на звуци от дрънкалките стимулира слуховото възприятие на бебето и го учи да различава различните звуци и тонове.

Комплектът от 5 весели дрънкалки е подходящ за деца над 3 месеца. Това е периодът, в който бебето започва да развива фините моторни умения и да проявява интерес към играчките. Дрънкалките ще бъдат отличен начин за забавление и развитие на малкото дете.

Продуктът е произведен в Китай, като се спазват всички необходими стандарти за качество и безопасност. Дрънкалките са тествани и одобрени от специализирани организации, което гарантира тяхната безопасност и качество.

Комплектът от 5 весели дрънкалки в плик е перфектен подарък за всяко бебе. Той ще предложи не само забавление и развлечение, но и ще помогне за развитието на фините моторни умения, слуха и разпознаването на цветовете на малкото дете. Бъдете уверени, че с тези дрънкалки, вашето бебе ще се забавлява и ще се развива по най-добрия начин!

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
12498

Информационен лист

Доставено
Май 2023
Тема/Герой
Други
Пол
за момичета
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 12442
7,99 лв.
Музикален комплект от шарено детско барабанче с палки и текстилна презрамка, маракаси, дайре и микрофон. Ярките цветове и интересните форми на предметите със сигурност ще грабнат вниманието на всяко дете, а различните...
Код: 13127
15,49 лв.
Кокетно синьо куфарче със сладка кукличка и куп разкрасителни аксесоари, които всяка млада дама ще оцени подобаващо! Ще намерите сешоар, гребен, преса за коса, огледало и какво ли още не! Прекрасен подарък, който ще...
Временна специална оферта
Код: 02581
4,27 лв. 5,69 лв.
-25%
Жълтият покемон идва при нас в комплект със светещо чудовище. Направете си колекция от всички фигурки и разигравайте сцени от филмчето. Или си измислете свой собствен сценарий. Всичко е във ваши ръце! ·      Височина...
Код: 05753
7,49 лв.
Превърни се в истински гладиатор и побеждавай на арената, с този страхотен комплект, който съдържа лък, колчан със стрели, брадва и маска. Оръжията са изработени от лека пластмаса и максимално наподобяват оригиналните...
Код: 06455
19,99 лв.
Малка пералня на батерии, с която да оборудвате кукленската къща. Тя има напълно реалистична визия и функции: бутон за включване/изключване, светлинен индикатор, въртящо се копче за регулиране на температурата,...
Код: 12406
6,69 лв.
Игрите и играчките, свързани с пазаруване, са безкрайно интересни на децата. А освен това, те са и полезни за развитието на въображението, логическото мислене, социалните и комуникативните им умения, визуалните им...
Код: 06909
6,29 лв.
Дървен пъзел в 5 различни варианта – с животни, със строителни машини и с 3 вида сладкиши. Намерете правилните места на елементите, за да сглобите картинката. Играта е забавна, но и полезна, защото неусетно децата...
Временна специална оферта
Код: 12147
1,49 лв. 1,99 лв.
-25%
Малка бяла дъска с поставка за закачане на стена или на друго удобно за вас място. Предназначена е за писане и рисуване с маркер, който ще откриете в комплекта. А за още по-голямо удобство, на капачката на маркера има...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход