×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

БЕБЕШКА МУЗИКАЛНА ИГРАЧКА С ГРИЗАЛКА ПАТЕ

Бебешко плюшено пате с пластмасово коремче, в което вашето мъниче ще се влюби от пръв поглед! То всяка вечер ще го придружава в магическия свят на сънищата, като го успокоява и му помага сладко да заспи. Симпатичното патенце има 2 функционални бутона на коремчето си – един за включване/изключване и един под формата на сърчице, с нежни увлекателни, мелодии. А докато звучат мелодиите, червеното сърце „тупти“ в техния ритъм и още повече омайва и завладява детското внимание! И това не е всичко! Крилцата на патето са изработени от шумяща материя, а крачетата представляват чесалка за зъбки. Всички тези малки неща, събрани заедно, правят перфектната играчка, на която не би устояло нито едно хлапе!

Махнете лентата от отделението за батерии, за да активирате функциите!

За по-добро почистване на патето – извадете пластмасовото коремче!

·      Размери в см: 17 х 6,5 х 18

·      Състав: полиестер

·      Играчка със звук

·      Може да се почиства с влажна кърпа

·      Произведено в Китай  

Виж повечеПокажи по-малко
17,49 лв.
Уведоми ме при наличност
Код:
12496
Добави към желани(1)
Описание

Бебешката музикална играчка с гризалка Пате е перфектното приятелче за вашето мъниче. Тази плюшена играчка с пластмасово коремче ще го очарова от пръв поглед и ще му помогне да заспи по-лесно и спокойно.

Това симпатично патенце има два функционални бутона на коремчето си. Единият бутон е за включване и изключване на играчката, а другият е под формата на сърчице и възпроизвежда нежни и увлекателни мелодии. Докато мелодиите звучат, червеното сърце на патето "тупти" в техния ритъм, което още повече привлича вниманието на детето.

Но това не е всичко, което предлага тази музикална играчка. Крилцата на патето са изработени от шумяща материя, която допринася за забавлението на детето. Освен това, крачетата на патето представляват чесалка за зъбки, което е идеално за успокояване на бебето при никненето на зъбите.

Тази играчка е създадена с много внимание към детайлите и предлага множество функции, които ще забавляват вашето бебе. Размерите на играчката са 17 х 6,5 х 18 см, което я прави идеална за малките детски ръчички. Тя е изработена от висококачествен полиестер, който е мек и приятен на допир.

Тази музикална играчка е произведена в Китай и е със звукови ефекти. За по-добро почистване на патето, можете да извадите пластмасовото коремче. За да активирате функциите на играчката, трябва да махнете лентата от отделението за батерии.

Бебешката музикална играчка с гризалка Пате е идеален подарък за всяко бебе. Тя предлага комбинация от мекота, забавление и успокояване, което ще направи вашето мъниче щастливо и спокойно. Не пропускайте възможността да подарите на вашето бебе тази прекрасна играчка, която ще го зарадва и ще му бъде верен спътник в магическия свят на сънищата!

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
12496

Информационен лист

Доставено
Май 2023
Тема/Герой
Други
Пол
за момичета
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 05743
3,99 лв.
Детски полицейски комплект „специален отряд“ за специални военни мисии! Имаш най-важните атрибути – пистолет с кобур, белезници, 2 ключа за отключване на белезниците и полицейска значка, за да се впуснеш в...
Код: 14554
9,99 лв.
Пластмасов трактор с ремарке, който превозва конче и дръвче. Ремаркето е подвижно и може да се откача, а тракторът е разглобяем - използвайте включените в комплекта гаечен ключ и отвертка. Добавете и малко...
Sold out
Код: 12326
6,99 лв.
Светещи фигурки на едни от най-обичаните супергерои от известната кинопродукция. Те са изработени от здрава пластмаса и са с подвижни крайници, като ръцете се чупят в лактите, а краката – в коленете. А кой е вашият...
Код: 16101
9,49 лв.
Реденето на диамантен гоблен е увлекателно занимание, подходящо за малки и големи. И освен, че е прекрасен начин да украсите дома си, самият процес ще допринесе за доброто ви настроение и ще ви зареди със спокойствие...
Код: 14387
8,29 лв.
Колекция от 3 спортни колички с атрактивна визия – различни модели и цветове, изработени от метал и здрава пластмаса. Подходящи са както за весели детски игри, така и за любители-колекционери. Комплектът идва в кутия...
Код: 21548
16,70 лв.
Жълто плюшено пате с гумена човка и сатенена панделка на вратлето. Натиснете го по коремчето и то ще започне да кряка, точно като своите истински събратя! ·      Размери в см: 25 ·      Състав: полиестер ·...
Временна специална оферта
Код: 06955
11,62 лв. 15,49 лв.
-25%
Детска готварска печка на батерии, която изглежда точно като истинска, и бонус - тенджерка и тиган. Отворете вратичката на фурната и лампичката вътре ще засвети с мигаща светлина. А щом „включите“ котлоните, те ще се...
Код: 05340
4,49 лв.
Резервни меки стрели за пистолет или пушка, 20 бр. в опаковка. Изработени са от дунапрен, което ги прави безопасни за употреба. ·      Размери на опаковката в см: 19 х 17 ·      Размери на стрелата в см: 7 х 1 ·...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход