×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

МАГНИТЕН КОНСТРУКТОР 108 ЧАСТИ

Един по-различен и доста интересен прочит на понятието „конструктор“, който използва притегателните свойства на магнитите. Имате на разположение 38 разноцветни пръчици с магнити от двата края, 32 метални топчета и 38 пластмасови геометрични фигури. Създавайте различни комбинации, като използвате въображението си, а докато го правите, неусетно ще развивате и надграждате логическото си мислене, координация, концентрация и какво ли още не!

·      Брой части: 108

·      Размери на опаковката в см: 30 х 4 х 22

·      Материал: нетоксична пластмаса, метал

·      Подходящо за деца над 3 год.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
23,99 лв.
Уведоми ме при наличност
Код:
16087
Добави към желани(1)
Описание

Магнитният конструктор със 108 части е един по-различен и доста интересен начин за развиване на детското въображение и логическо мислене. Той използва притегателните свойства на магнитите, които позволяват на децата да създават различни комбинации и форми.

В опаковката на конструктора ще намерите 38 разноцветни пръчици с магнити от двата края, 32 метални топчета и 38 пластмасови геометрични фигури. Това дава възможност на децата да създават различни форми и структури, като използват въображението си. Те могат да създават високи кули, различни геометрични фигури или дори просто да се забавляват със създаването на различни комбинации.

Един от най-големите ползи от играта с магнитния конструктор е, че децата неусетно развиват и надграждат своето логическо мислене, координация и концентрация. Те трябва да мислят за това как да съчетаят различните части, за да създадат стабилна и функционална структура. Това ги насърчава да мислят извън кутията и да търсят решения на проблеми.

Магнитният конструктор е подходящ за деца над 3 години, което го прави идеална играчка за момчета и момичета. Той не само развива техните умения, но и ги забавлява. Децата могат да се забавляват със създаването на различни форми и структури, което ги насърчава да бъдат креативни и да изразяват своите идеи.

Магнитният конструктор е изработен от нетоксична пластмаса и метал, което го прави безопасен за децата. Той е произведен в Китай и отговаря на всички стандарти за качество и безопасност.

Ако търсите подходяща играчка, която да развива уменията на вашето дете, този магнитнитен конструктор е отличен избор. Той не само ще забавлява вашето дете, но и ще го насърчава да развива своето въображение, логическо мислене и координация. Не се колебайте да го закупите и да дадете на вашето дете възможност да се забавлява и да се развива по забавен и интересен начин.

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
16087

Информационен лист

Доставено
Декември 2022
Тема/Герой
Други
Пол
за момичета
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Временна специална оферта
Код: 02968
5,24 лв. 6,99 лв.
-25%
Кръгла пластмасова дрънкалка с разноцветни въртящи се елементи, които издават тракащ звук. Изработена в ярки цветове, интересни форми и звуци, дрънкалката определено ще привлече вниманието на вашето мъниче и ще го...
Код: 19114
19,99 лв.
Името му означава „гущер от каска“ и е живял на територията на днешна Северна Америка преди около 77 милиона години. Въпреки, че не е сред най-известните динозаври, ние сме сигурни, че ще нашият Коритозавър ще се...
Код: 12393
5,29 лв.
Прекрасен готварски комплект в червено и черно, който ще се хареса на всяка малка домакиня и ще пасне на всяка кухня. Той съдържа котлон, тенджера с капак, прибори за готвене и други необходими неща, с помощта на...
Код: 05739
14,69 лв.
Голяма пушка с атрактивна визия и войник, която вибрира, свети и издава напълно реални звуци, щом натиснете спусъка. С нея няма как да скучаете и задължително ще бъдете победители във всяка военна игра! С включена...
Код: 09938
3,29 лв.
Страхотен ръчен часовник със силиконова каишка и електронен циферблат, който показва датата и часа. Не забравяйте да издърпате бялата лентичка, за да го сверите, посредством малките бутончета от дясната страна на...
Код: 19097
6,99 лв.
Обичате ли да помагате на мама в кухнята? А да оцветявате? Ние знаем, че отговорът и на двата въпроса е „да“ и затова имаме за вас нещо наистина интересно – готварска престилка за оцветяване! Ще намерите и 12 цвята...
Код: 19091
38,49 лв.
Музикална дъска за рисуване, която мигновено се превръща в маса, щом прикрепите крачетата. А проекторът-динозавър прожектира весели картинки, които можете да очертаете върху бялата повърхност с помощта на включените в...
Код: 13079
13,99 лв.
Симпатична кукла на две опашки и със сладко мигащи очи, облечена в пъстроцветна рокличка. Натиснете машинката на гърдите й, за да чуете различните звуци, които тя издава. Можете да й дадете водичка от шишенцето в...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход