×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

СВЕТЕЩА МАСКА НА ЧЕРВЕН СУПЕРГЕРОЙ

Маскирай се като любимия герой от известната суперпродукция с тази страхотна маска с удобен ластик. Тя е изработена от здрава пластмаса, свети и е гаранция за 100-процентово забавление!

·      Размери в см: 16 х 20

·      Захранване: 3 х 1,5V AG13 батерии (включени)

·      Материал: нетоксична пластмаса

·      Подходящо за деца над 3 год.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
5,49 лв.
Код:
12208
Добави към желани(1)
Описание

Светещата маска е перфектната играчка за момчета, които обичат да се превръщат в своите любими герои. Тази карнавална маска е идеална за ролеви игри, където децата могат да се превъплътят в супергерои и да се насладят на безкрайни часове забавление.

Маската е изработена от здрава пластмаса, която осигурява дълготрайност и издръжливост. Тя е снабдена с удобен ластик, който позволява лесно и комфортно прикрепване към главата на детето. Това гарантира, че маската ще остане на място по време на играта и децата ще могат да се движат свободно и безпроблемно.

Една от най-вълнуващите характеристики на тази маска е, че тя свети. Това придава на играта още по-голяма магия и вълнение. Децата ще се впуснат в света на въображението и ще се чувстват като истински супергерои, докато носят тази светеща маска. Светлината е достатъчно ярка, за да създаде впечатление и да добави допълнителна атмосфера на играта.

Маската има размери 16 х 20 см, което я прави подходяща за деца над 3 години. Тя е създадена специално за деца, които обичат да се забавляват и да се превръщат в своите любими герои. Материалът, използван за изработката на маската, е нетоксична пластмаса, която е безопасна за децата и не представлява риск за тяхното здраве.

Захранването на маската се осигурява от 3 батерии, които са включени в комплекта. Това означава, че децата могат да започнат да се забавляват веднага след отварянето на опаковката. Батериите осигуряват достатъчно енергия, за да може маската да свети продължително време и да осигури на децата безкрайно забавление.

Светещата маска е създадена с внимание към детайлите и качеството, за да осигури на децата най-доброто възможно преживяване по време на играта. Тази играчка е идеален подарък за момчета, които обичат супергероите и се радват на карнавални маски. Светещата маска на червен супергерой е гаранция за 100-процентово забавление и незабравими моменти за децата.

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
12208

Информационен лист

Доставено
Октомври 2023
Тема/Герой
Авенджърс / Avengers
Спайдърмен / Spiderman
Пол
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Временна специална оферта
Код: 13056
17,24 лв. 22,99 лв.
-25%
Очарователна кукла с дълга плитка, облечена в разкошна, богата рокля с пайети. Изработена е от плътна, здрава пластмаса, като крайниците се чупят в лакти, китки и колене. Куклата идва в комплект с магически жезъл и...
Код: 12458
8,69 лв.
Платмасова играчка лодка за бутане със забавен звук и регулируема дръжка с удобен завършек, предназначена за прохождащи дечица. Тя помага при първите им стъпки, като развива баланса, координацията и увереността на...
Код: 16178
Забавен конструктор, тип лего, подходящ за пораснали деца и родители с въображение. Изберете любимия си герой и го сглобете, като използвате книжката с подробни инструкции и въображението си. Или си направете колекция...
Код: 06940
20,99 лв.
Музикална електрическа платформа за детски риболов, която малките палавници ще оценят подобаващо. Тя има всичко, което е нужно, за да грабне вниманието на едно дете и да го задържи – ярки цветове, музика, светлини,...
Код: 21552
Малко плюшено мече, в което ще се влюбите от пръв поглед! То е изработено от материал, които е изключително мек и приятен на допир. В едната си ръчичка Мечо държи сърчице с избродиран надпис „Love”. Това автоматично...
Код: 01046
7,49 лв.
Любимите на всички ни мишлета, идват при нас под формата на плюшена играчка – идеален подарък за малки, големи и още по-големи деца и възрастни! Играчката е изработена от много мек материал, а това я прави приятна за...
Код: 14570
11,99 лв.
Забавлявай се с този камион за боклук и попълни колекцията си от специализирани превозни средства! Той разполага с голям контейнер с два отварящи се капака и ремарке с три цветни кофи за разпределяне на отпадъците....

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход