×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

ПЛЮШЕН ЗАЕК С ШАПКА И ШАЛ 30 СМ 3 ЦВЯТА

Плюшен зайко с елегантен комплект шапка и шал, и сладко раирано носле. Очарователен и приятен на допир, той ще завладее вниманието и ще предизвика щастливи усмивки на всяко детско лице!

·      Цвят: бял, розов, кафяв

·      Размери в изправено положение в см: 30

·      Състав: 100 % полиестер

·      Може да се пере до 30°С

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
18,49 лв.
Цвят
  • Произволен/микс
  • Бял
  • Розов
  • Кафяв
Код:
01052
Добави към желани
Описание

Плюшеното зайче с шапка и шал е перфектната играчка за всяко дете. То е изработен от висококачествен полиестер, който го прави мек и приятен на допир.

Този плюшен зайче е облечено в елегантен комплект, който включва шапка и шал. Шапката е изработена от мека материя и е украсена със сладък раиран носле, което придава на зайчето уникален и стилен вид. Шалът е също толкова мек и пухкав, като допълва перфектно образа на зайчето.

Този плюшен зайче е не само стилна и модерна играчка, но и изключително забавна. Той ще предизвика щастливи усмивки на всяко детско лице и ще бъде най-добрият приятел на всяко дете. Зайчето е създадено с много внимание към детайлите, което го прави още по-очарователно.

Този плюшен заек е идеален подарък за всяко дете, особено за момичета. Той е подходящ за игра и обичане и ще бъде перфектният спътник на всяко дете. Зайчето може да се пере до 30°С, което го прави лесен за поддръжка и почистване.

Това плюшено зайче с шапка и шал е произведено в Китай с високи стандарти за качество и безопасност. Той е създаден с много любов и грижа, за да предложи на децата незабравимо преживяване и безкрайно удоволствие.

Поръчайте сега плюшеното зайче с шапка и шал и подарете на вашето дете нежност, усмивки и безкрайно забавление. То ще бъде най-добрият приятел на всяко дете и ще го радва дълго време. Не пропускайте възможността да направите вашето дете щастливо с тази прекрасна плюшена играчка зайче.

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
01052

Информационен лист

Доставено
Март 2024
Тема/Герой
Други
Пол
за момичета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 14374
7,99 лв.
Пластмасов бетоновоз в ярки цветове, подходящ за игри както вкъщи, така и в парка, в градината и дори на плажа! Притежава просторна кабина и релефни колела, които ще преодолеят всякакви препятствия по трасето....
Код: 09949
3,69 лв.
Интересна пластмасова туба под формата на ябълка от така необходимата за летния сезон течност за сапунени балони! Допълнете необходимото количество във флакончето или резервоара и се отдайте на вълнуващи приключения...
Код: 12568
8,49 лв.
Бебешки ретро телефон на колелца, който ще накара всяко хлапе да се усмихне. Той идва в ярки цветове и е снабден със звуци, които детенцето ще чува при въртене на шайбата и колелата. А самото движение на колелата кара...
Код: 13090
16,19 лв.
Всяко дете харесва играта на „чичо доктор“ и със сигурност има цял арсенал от лекарски приспособления сред играчките си. Добавете и нашия комплект от две кукли – доктор и медицинска сестра, за да стане колекцията...
Код: 12564
7,49 лв.
Комплект от 30 шарени топки, подходящи за сухи басейни, детски кътове и палатки. Цветни и забавни, те ще събудят любопитството и ще предизвикат безброй щастливи усмивки на всяко детско лице! ·      Размери на...
Код: 12552
21,49 лв.
Изпей любимата си песен и се снимай, докато пееш. А защо не повикаш приятели и да си организирате домашно караоке? С този страхотен комплект микрофон и селфи стик, можеш да бъдеш звезда! Защото той има куп екстри: 5...
Код: 12573
5,49 лв.
Весел самолет-сортер с очички и връвчица за дърпане, който ще помогне на подрастващите дечица в разпознаването на различните цветове и форми, и ще стимулира развитието на въображение, координация и увереност в...
Код: 01030
Плюшен еднорог с пухена грива и опашка, изработен от приятен на допир материал. Очичките сладко спинкат и е готов всяка вечер да придружава и вашето мъниче в приказния свят на сънищата! ·      Цвят: бял, розов ·...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход