×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

СПИРАЛА ПРАСЕНЦА

Шарена пружина за игра с изображенията на персонажите от любимата анимация. Подходяща за ползване навън или у дома, забавната спирала ще ви донесе много весели моменти, за да се превърне в най-харесваната играчка!

Цветовете варират и може да са различни от тези на снимката!

·      Размери на опаковката в см: 8 х 8 х 7

·      Диаметър на спиралата в см: 6,5

·      Материал: нетоксична пластмаса

·      Подходящо за деца над 3 год.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
2,69 лв.
Уведоми ме при наличност
Код:
19094
Добави към желани
Описание

Спирала Прасенца е ярка и забавна антистрес играчка, която ще ви донесе много весели моменти. Тя е идеална за ползване навън или у дома и е подходяща за момичета над 3 години. Спиралата е изработена от нетоксична пластмаса и е с диаметър от 6,5 сантиметра.

Тази играчка пружина е украсена с изображения на персонажите от любимата анимация. Всяка спирала е уникална и цветовете й варират, така че може да получите различни комбинации от цветове.

Спиралата Прасенца е идеална за развлечение и релаксация. Тя може да се използва като антистрес играчка, която помага да се намали напрежението и стресът. Просто я вземете в ръцете си и я разтегнете, а после я пуснете да се върне в оригиналната си форма. Това движение на пружината е много успокояващо и може да ви помогне да се почувствате по-спокойни и релаксирани.

Тази играчка пружина е идеална за деца, които обичат ярки и шарени играчки. Тя е забавна и интересна, което я прави идеален подарък за малки момичета. Те ще се забавляват с нея часове наред и ще се наслаждават на ярките цветове и изображения на персонажите от любимата си анимация.

Спиралата Прасенца е компактна и лесна за носене. Тя може да се постави в джоба или чантата ви, така че можете да я вземете със себе си навсякъде. Това ви позволява да се забавлявате с нея по всяко време и на всяко място.

Размерите на опаковката на спиралата Прасенца са 8 х 8 х 7 сантиметра, което я прави лесна за съхранение и подарък. Можете да я подарите на вашето дете за рожден ден, Коледа или просто като изненада. Те ще се радват на тази забавна и ярка играчка и ще я ползват с удоволствие.

Спиралата Прасенца е най-харесваната играчка, която ще ви донесе много весели моменти. Тя е идеална за деца над 3 години и е подходяща за ползване навън или у дома. Разтегнете я, пуснете я да се върне в оригиналната си форма и се забавлявайте с нея часове наред. Не пропускайте възможността да се забавлявате с тази ярка и забавна играчка пружина!

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
19094

Информационен лист

Доставено
Август 2023
Тема/Герой
Пепа пиг / Peppa Pig
Пол
за момичета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 14499
Малка количка с фигурка, специално за най-запалените фенове на симпатичния таралеж и звездната му компания! Станете част от приключението, като пресъздавате различни сцени от телевизионната поредица или измисляте свои...
Временна специална оферта
Код: 06606
5,24 лв. 6,99 лв.
-25%
Занимателна игра „Лото“, разновидност на класическото „Бинго“. Съдържа 90 дървени пула с числата от 1 до 90 и 48 карти за игра с 15 числа, разделени по равно в 4 цвята. Как се играе? Раздават се картите между...
Код: 14425
24,49 лв.
Невероятна спортна кола с атрактивна визия и радиоуправление, посветена на любимия на всички супергерой и неговите най-запалени почитатели! Колата се движи напред/назад, завива наляво/надясно, има светлини и много...
Код: 06954
15,29 лв.
Детски тостер на батерии с напълно реалистична визия и функции, плюс две филийки. Поставете филийките в тостера, завъртете таймера и натиснете надолу плъзгача, за да изскочат готовите филийки. Да не забравяме...
Временна специална оферта
Код: 14393
18,74 лв. 24,99 лв.
-25%
Страхотна играчка с реалистичен дизайн, която ще заеме почетното място в колекцията ви от селскостопанска техника! Инерционният трактор има голяма кабина и масивни колела, за да преодолее всички неравности по трасето....
Код: 12520
6,69 лв.
Специално за най-запалените фенове на емблематичния мустакат водопроводчик и звездната му компания! Избери си една фигурка или си направи колекция от всичките 12 – така игрите ще станат още по-вълнуващи и...
Временна специална оферта
Код: 12225
13,49 лв. 17,99 лв.
-25%
Страхотен розов сервиз, който съдържа: каничка за мляко, захарничка, две чашки с чинийки и лъжички, две шарени понички и две бисквитки. А сега остава само да включите въображението си и вече имате всичко необходимо за...
Код: 82004
3,20 лв.
Пригответе се за вълнуващи приключения на плажа или в пясъчника! А защо не и в снега! Комплектът съдържа: квадратна кофичка с дръжка, гребло и лопатка. Цветовете варират и може да са различни от тези на снимките! ·...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход