×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

ДИСПЕНСЪР ЗА ВОДА HOME

Малък диспенсър, който изглежда точно като истински, в комплект с пластмасова чашка. Тубата е за многократна употреба и може да я напълните с вода, сок или друга напитка. Единствената уговорка е водата да не е гореща, а сокът да е без парченца плодове. Вече знаете какво не трябва да правите, за да се радвате на машината дълго време. А единственото, което е нужно да направите, е просто да заредите батериите. Сега поставете чашката и натиснете и задръжте дозаторчето, за да потече течността, съпътствано от бълбукащ звук и светлинни ефекти на дисплея. Машината е подходяща за дома, детската градина и дори за парка, тъй като е с компактни размери, удобни за пренасяне.

·      Размери на опаковката в см: 16,5 х 12,5 х 35,5

·      Захранване: 2 х 1,5V AA батерии (не са включени)

·      Материал: нетоксична пластмаса

·      Подходящо за деца над 18 мес.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
22,99 лв.
Код:
06925
Добави към желани
Описание

Този малък диспенсър изглежда точно като истински и е идеален за децата, които обичат да се забавляват и да играят с вода.

Детският диспенсър е създаден за момчета и момичета и е подходящ за деца над 18 месеца. В комплекта се включва и пластмасова чашка, която децата могат да използват, за да се насладят на свежата вода или други напитки.

Тубата на диспенсъра е изработена от нетоксична пластмаса и е предназначена за многократна употреба. Можете да я напълните с вода, сок или друга любима напитка на вашето дете. Важно е да отбележим, че водата не трябва да бъде гореща, а сокът трябва да е без парченца плодове, за да запазите диспенсъра в добро състояние за дълго време.

Единственото, което трябва да направите, е да заредите батериите. Диспенсърът работи с 2 батерии от 1,5V AA (не са включени в комплекта). След като сте заредили батериите, поставете чашката и натиснете и задръжте дозаторчето, за да потече течността. Вашето дете ще се наслади на забавните бълбукащи звуци и светлинни ефекти на дисплея.

Този диспенсър е идеален за употреба у дома, в детската градина или дори в парка. Той е с компактни размери, което го прави удобен за пренасяне и използване навсякъде, където вашето дете има нужда от освежаваща напитка.

Диспенсърът за вода HOME е сигурен за употреба и предлага забавни светлинни и звукови ефекти, които ще впечатлят вашето дете. Не пропускайте възможността да му подарите тази забавна и полезна играчка.

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
06925

Информационен лист

Доставено
Октомври 2023
Тема/Герой
Други
Пол
за момичета
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 05695
29,99 лв.
Голяма къртечница на стойка, която свети, вибрира и издава напълно реални звуци, щом натиснете спусъка. С нея няма как да скучаете и задължително ще бъдете победители във всяка военна игра! ·      Размери на...
Код: 05622
4,99 лв.
С този меч ще се превърнеш в истински супергерой! А светлинните и звуковите ефекти ще направят битките още по-интригуващи и завладяващи. ·      Вариант: 5 - изберете от радио бутоните ·      Дължина на меча в см:...
Код: 09938
3,29 лв.
Страхотен ръчен часовник със силиконова каишка и електронен циферблат, който показва датата и часа. Не забравяйте да издърпате бялата лентичка, за да го сверите, посредством малките бутончета от дясната страна на...
Код: 12371
4,49 лв.
Пластмасов микрофон на батерии, който моментално ще грабне вниманието на всяка малка фея. Освен че е в най-любимия момичешки цвят – розов, той притежава ярки светлини, пее известна песничка и има проектор с картинка....
Код: 06972
41,99 лв.
Шевна машина, дъска за гладене и ютия, с дизайн и функции, максимално наподобяващи истинските предмети. Машината има два режима на работа – ръчен и автоматичен, като вторият се осъществява посредством мишката,...
Временна специална оферта
Код: 09359
4,49 лв. 5,99 лв.
-25%
Събери всички 10 нинджи за голямата битка! Всеки колекционерски комплект включва 1 сглобяем пумпал на нинджа с оръжие и 4 силови карти, с които се провеждат битките. ·      Размери в см: 18 х 24 х 3 ·      Материал:...
Код: 19172
20,69 лв.
Интелигентен робот с разноцветни LED светлини, който ще заеме челното място в колекцията ти от любими играчки. Благодарение на вградения си оптичен сензор, роботът ще последна всяка линия, която начертаеш със...
Временна специална оферта
Код: 06955
11,62 лв. 15,49 лв.
-25%
Детска готварска печка на батерии, която изглежда точно като истинска, и бонус - тенджерка и тиган. Отворете вратичката на фурната и лампичката вътре ще засвети с мигаща светлина. А щом „включите“ котлоните, те ще се...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход