×
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти
Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

БЕБЕШКИ ПЛЮШЕН ЕДНОРОГ С НОЩНА ЛАМПА

Мекичък плюшен еднорог с крилца и светещо коремче, в който вашето мъниче ще се влюби от пръв поглед! Той всяка вечер ще го придружава в магическия свят на сънищата, като го успокоява и му помага сладко да заспи. Симпатичният еднорог има 4 функционални бутона – включване/изключване, бял шум, нежни мелодии и светлини/регулиране силата на звука. А коремчето, освен че свети, проектира приказно звездно небе, което заедно с приятните, релаксиращи мелодии, ще превърне приспиването на вашето съкровище в детска игра!

За да поставите батериите и за лесно почистване на играчката - извадете кутията на коремчето!

·      Цвят: розов, син

·      Размери на опаковката в см: 22,5 х 18 х 32,5

·      Материал: полиестер, нетоксична пластмаса

·      Захранване: 2 х 1,5V AА батерии (не са включени)

·      Подходящо за деца от 0 мес.

·      Произведено в Китай

Виж повечеПокажи по-малко
49,99 лв.
Цвят
  • Произволен/микс
  • Розов
  • Син
Уведоми ме при наличност
Код:
12399
Добави към желани(1)
Описание

Този плюшен еднорог е идеалната компания за вашето бебе. Изработен от висококачествени материали, той е мек и нежен на допир, предоставяйки на вашето дете уют и комфорт. Създаден с много внимание към детайлите, този плюшен еднорог има крилца, които го правят още по-магичен и привлекателен за децата.

Но това не е всичко, което предлага тази плюшена играчка. Тя е снабдена с нощна лампа, която свети в коремчето на еднорога. Тази светлина не само създава уютна атмосфера в стаята, но и проектира приказно звездно небе върху тавана или стената. Това съчетание от светлина и мелодии ще помогне на вашето бебе да се успокои и да заспи по-лесно.

С 4 функционални бутона, тази плюшена играчка е много лесна за употреба. Бутонът за включване/изключване позволява лесно контролиране на еднорога. Бутонът за бял шум предлага успокояващи звуци, които ще помогнат на вашето дете да се релаксира и да заспи по-бързо. Бутонът за нежни мелодии предлага различни музикални пиеси, които ще забавляват и успокояват вашето бебе. И накрая, бутонът за светлини/регулиране на силата на звука позволява на родителите да настроят светлината и звука според предпочитанията на детето.

Тази плюшена играчка е създадена с мисъл за вашето бебе и неговото благополучие. Тя е изработена от полиестер, който е мек и безопасен за деликатната кожа на бебето. Нетоксичната пластмаса, използвана за коремчето, е безопасна за употреба и не представлява риск за здравето на детето.

Тази плюшена играчка е подходяща за деца от 0 месеца, което я прави идеален подарък за новородени. Тя не само ще бъде любима играчка на вашето бебе, но и ще му помогне да се успокои и да заспи по-лесно. Със своите меки материали, приятни мелодии и светлини, тази плюшена играчка ще създаде уютна и спокойна атмосфера в стаята на вашето дете.

Този БЕБЕШКИ ПЛЮШЕН ЕДНОРОГ е перфектният избор за вашето бебе. Той ще предостави на вашето дете уют, комфорт и спокойствие, докато заспива. Със своите функции за светлина и звук, тази плюшена играчка ще създаде магическа атмосфера, която ще помогне на вашето бебе да се релаксира и да заспи по-лесно. 

Виж повечеПокажи по-малко
Продуктови детайли
12399

Информационен лист

Доставено
Октомври 2023
Тема/Герой
Други
Пол
за момичета
за момчета
Плащане и доставка

Работим със СПИДИ и ЕКОНТ, като цялата отстъпка по договора се преотстъпва на клиента. Така постигаме най-оптималната цена за доставка и максимално облекчаваме клиента. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Повечето поръчки се обработват и изпращат още в същия ден или на следващия. В редки случаи (покрай коледния сезон) поръчката може да се забави до 2 дни.

При онлайн поръчка ще имате възможност за избор на метод за доставка, а системата ще калкулира ориентировъчната й цена. Точната цена за достаката се калкулира, когато се опакова играчката и се генерира товарителница. 99.99% от случаите ориентировачната цена си съвпада с реалната.

В най-честия случай клиентите предпочитат наложен платеж. Също така, може да изберете начин на плащане по банков път. В този случай, моля не извършвайте плащане, докато не се свържем с вас по телефона. Повече информация може да получите в секцията плащане и доставка.

Да. Винаги се обаждаме на клиентите по телефона за потвърждение на поръчката.

Срока на доставка на куриерите е 1 ден за повечето населени места. В редки случаи покрай коледния сезон, може да има забавяния.

Да, предлагаме безплатна доставка при поръчки над 79 лв за клиенти на дребно и над 500 лв за клиенти на едро.

Често задавани въпроси

Когато продукта има повече от 1 опция, може да изберете кой вариант предпочитате. Първата опция по подразбиране винаги е "произволен/микс". Това означава, че нямате предпочитания и оставяте на нас да изберем какво да ви изпратим. В случай, че сте избрали повече от 1 бр., ние ще ви миксираме различни цветове/видове. 

Да, всички предлагани артикули са налични. Стараем се да поддържаме сайта винаги актуален.

Да, намираме се в гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 180, Търговски център "Тракия" - Голямата търговия, склад 51. Можете да проверите работното ни време от секцията за контакти. Заповядайте да се запознаем!

Да, всички артикули се качват в сайта в рамките на 1-2 дена след доставката им във физическия ни склад. 

Не! Всички цени са еднакви както онлайн, така и на място.

Не, напротив. Всички цени посочени в сайта са на дребно.

Направете си регистрация в сайта от тук след което се свържете с нас, да ви активираме специален клиентски профил. Тогава ще може да виждате цените на едро.

Можете да поръчате и по една бройка от определен артикул, но минималната стойност на поръчката за клиенти на едро е 100 лв. Изключения се правят в редки случаи, когато е редовен клиента и поръчката е извънредна с цел допълване.

Да, при желание от ваша страна, издаваме фактури на всички стоки 1:1.

Да, всички играчки имат стикери с необходимата инфромация на български език. Ако забележите липсващ стикер, моля, свържете се с нас.

Да, предлагаме допълнителни отстъпки до 15% + безплатна доставка при по-големи поръчки. За повече информация вижте тук.

Клиенти, които купиха този артикул, също купиха:
Код: 14510
Малки метални колички с отврящи се врати и pull back механизъм, подходящи за весели детски игри и за любители колекционери. Опаковката съдържа 12 полицейски колички, разпределени в 2 цвята. Цената е за 1 бр....
Код: 05236
24,99 лв.
Невероятен спортен автомобил-полиция, който всеки малък мъж ще оцени подобаващо! Той идва с изключително елегантна визия, управлява се с волан, движи се във всички посоки и излъчва светлини. А всичко това, събрано...
Код: 16071
22,49 лв.
Ето един страхотен комплект, от който всяка малка домакиня безспорно се нуждае. Той съдържа ютия, дъска за гладене, кошница за пране, 2 закачалки за дрехи и дори щипки! Ютията работи на батерии и има светлинен и...
Код: 19061
0,99 лв.
Играчка със сапунен разтвор и свирка. Просто отвъртете дръжката, размахайте я във въздуха и ще се посипят множество сапунени балончета. Подходяща за вълнуващи летни приключения. Предлага се на брой или кутия (24 бр.)....
Временна специална оферта
Код: 03723
7,12 лв. 9,49 лв.
-25%
Готови ли сте да станете следващите герои с тази елегантна кукла-воин? Тя идва с красива дълга коса, която можете да разресвате, и с подвижни крайници. Краката се чупят и в коленете. Предлага се в два варианта: в...
Код: 09957
15,99 лв.
Страхотен игрален комплект, който ще ви пренесе в ерата на динозаврите. Той съдържа 12 вида от тези праисторически същества, направени от напълно безопасни материали и готови за весели игри часове наред. ·...
Временна специална оферта
Код: 03861
5,99 лв. 7,99 лв.
-25%
Сладка малка кукличка за разкрасяване. Отворете чантичката и вижте каква изненада ви очаква там! Изберете си една чанта с кукла или пък няколко - така игрите ще са повече от забавни! ·      Размери на кутията в см: 11...
Код: 12534
3,69 лв.
Този комплект от 3 музикални инструмента – флейта, дайре и хармоника, несъмнено ще се хареса на всяко дете, било то момче или момиче. Поставете началото на свой малък оркестър и се подгответе за забавни музикални...

Меню

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Профил

Кликни за още продукти.
Няма намерени продукти

Меню

Menu

Създай профил за да може да използвате списък с желани продукти.

Вход